reserveren

Vakantiehuisjes Berk & Merel

Huisje MEREL

Huisje 'Merel' is geschikt voor 4 personen en heeft twee kleine slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Bij aankomst in het vakantiehuisje zijn de bedden voor u opgemaakt.

 

De keuken is compleet ingericht met een koelkast, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is voldoende keukengerei aanwezig, waaronder koffiekopjes, bekers, glazen, pannen en bestek. Keukentextiel, koffie, suiker en melk zijn bij de huurprijs inbegrepen. De open keuken biedt direct toegang tot de eethoek en het zitgedeelte. De eethoek bevindt zich aan de zijde van het terras waardoor u een mooi uitzicht heeft naar de tuin.

 

De zithoek biedt voldoende zitplaats en is voorzien van een televisie en een gezellig kacheltje. Begin 2016 is het meubilair in de woonkamer vernieuwd.

De badkamer is recent gerenoveerd en voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Het benodigde badtextiel ligt voor u klaar in het huisje.

 

Het huisje biedt met een royale bostuin van ruim 800 m2 veel privacy. U heeft de beschikking over een overdekt terras waar u heerlijk kunt zitten. Het tuinmeubelset bestaat uit vier stoelen met tuinkussens en een tafel. In de tuin staat een picknicktafel.

 

U beschikt bij het huisje over een eigen oprit. U kunt uw auto direct naast het huisje parkeren.

 

Voor uw fiets en/of visspullen kunt u gebruik maken van het schuurtje.