Even voorstellen!

Wij zijn Tom en Henriette van Veldhuisen. We wonen op een grote woonboerderij in Bergentheim, te midden van uitgestrekte landerijen en op loopafstand van een mooi stuk bos. We vangen al sinds 1995 kinderen op die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

Onze zorgboerderij heeft vier slaapkamers in het voorhuis en drie appartementjes in het achterhuis. De appartementen zijn bedoeld voor jongeren die graag willen leren zelfstandig te wonen. Daarnaast hebben we een aantal appartementen in Bergentheim. Hier wonen jongeren die soms ambulante zorg en begeleiding krijgen.

We hebben een grote stal met dieren (kippen, varkens, koeien en konijnen) om te verzorgen, een grote moestuin en een kaasmakerij en kaaswinkel aan huis.

 

Team

Naast onszelf, de zorgboer en zorgboerin, hebben we een twee vaste medewerkers op de zorgboerderij. Zij begeleiden de kinderen en jongeren en een van de medewerkers verricht ook administratieve werkzaamheden op kantoor. Onze zoon Tim is vrijwilliger en voert waar nodig technische werkzaamheden uit.

 

Zorgboerderij Schottinkslag

Boerendijk 1 | 7691 PA Bergentheim | telefoon: 0625392359 | mail: info@zorgboerderijschottinkslag.nl